Recreatie en camping als extra verdienmodel

Het netwerk Goed Boeren nodigt je van harte uit om weer bij een collega op het erf te kijken, dit keer met als thema ‘Recreatie en camping als extra verdienmodel’. Meld je nu aan!

27 september 2022 | 13:00 tot 15:30 uur | gratis deelname | max. 25 deelnemers

Het Netwerk Goed Boeren organiseert op 27 september een volgend bedrijfsbezoek. Ditmaal gaan we langs bij Goed Boeren-leden van het eerste uur: Janine en Paul van BIO in de Polder en Groene Camping in de Polder.

Paul en Janine hebben in Lage Zwaluwe hun natuurinclusief en biologisch gemengd bedrijf. Ze nemen op hun bedrijf veel biodiversiteit-ondersteunende maatregelen, zoals bloemenranden, een patrijzenrand en een paddenpoel. Naast akkerbouw, vleesrundvee en agroforestry runnen ze ook een camping.

Tijdens het bedrijfsbezoek vertelt Janine over hun ervaringen met deze vorm van verbreding. Wat komt erbij kijken, hoe bevalt het en wat levert het op? En waarom combineert het juist goed met natuurinclusieve landbouw? Haar verhaal wordt aangevuld door Mariska van Koulil, die ruim twintig jaar als adviseur verbreding en multifunctionele landbouw bij ZLTO heeft gewerkt en nu haar eigen bureau heeft.

Benieuwd of een camping iets is als extra verdienmodel voor jouw bedrijf? Meld je dan nu aan voor dit bedrijfsbezoek. Deelname is gratis.

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 27 september
  • Tijd: 13:00-15:30 uur (inloop vanaf 12:30 uur).
  • Adres: Groenendijk, 4926 RE Lage Zwaluwe

Deelname is gratis, het maximumaantal deelnemers is 25.

Voor wie?

Collega-boeren en bedrijfsopvolgers met interesse in natuurinclusieve landbouw en duurzame teeltmethodes. Evenals docenten van agrarische opleidingen.

Meer informatie

Doe goede schoenen of laarzen aan (geen bedrijfskleding). Vervoer is op eigen gelegenheid.

Datum

sep 27 2022
Verlopen!

Tijd

13:00 - 15:30
BIO In de Polder

Locatie

BIO In de Polder
Groenendijk 35 4926 RE Lage Zwaluwe
Website
https://www.bioindepolder.nl/
QR code